📞 2661700799 / 6936877025 📩 info@ergodom.gr

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Αναλαμβάνουμε κατασκευές κτιρίων όλων των τύπων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και γραφεία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και τα πιο αναγνωρισμένα υλικά ώστε να παρέχουμε την απαιτούμενη ασφάλεια στην κατασκευή μας.

Χτίζουμε με σιγουριά το μέλλον καλύπτοντας πλήρως τις οικιστικές και επαγγελματικές ανάγκες των πελατών μας.

Διευρύνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές μας και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις συνεχίζουμε την παράδοση έχοντας πετύχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της κατασκευαστικής διαδικασίας. Η σταθερή τήρηση αυτών των αρχών, έδωσε και εξακολουθεί να μας δίνει ένα συνεχές προβάδισμα.

1.Αναλύουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε την ιδανική κατασκευαστική λύση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η μακροχρόνια πείρα μας, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και την αυτόνομη λειτουργία των παραγωγικών μας τμημάτων, μας καθιστούν αξιόπιστους και ικανούς να αποπερατώσουμε άρτια κάθε είδους κατασκευή.

2. Επιλέγουμε το ιδανικότερο οικόπεδο με τα αυστηρότερα κριτήρια διατηρώντας την ισορροπία κόστους, θέση, διαστάσεις, περιβάλλον χώρος.

3. Προσφέρουμε πρωτοποριακές Αρχιτεκτονικές προτάσεις σεβόμενοι το περιβάλλον και την αισθητική ακολουθώντας τους κανόνες της χωρίς να ξεχνάμε και την λειτουργικότητα του κτιρίου. Κτίζουμε και προσφέρουμε πρότυπες αρχιτεκτονικές κατασκευές, δημιουργημένες με πρωτοποριακή αντίληψη από έμπειρους αρχιτέκτονες & μηχανικούς της εταιρείας. Η υλοποίησή τους αναλαμβάνεται εξ´ολοκλήρου από ειδικευμένα συνεργεία της απολύτου επιλογής μας ελαχιστοποιώντας κάθε περίπτωση κακοτεχνίας από λάθος τεχνικό.

4. Αναλαμβάνουμε την έκδοση της Οικοδομικής σας Άδειας όπου απαιτείται διεκπεραιώνοντας την όλη διαδικασία που εκ του νόμου απαιτείται για την έναρξη της σχετικής οικοδομικής μας δραστηριότητας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ